Sms lån – så er det her

Sms lån var et af de første lån, vi stiftede bekendskab med, da online lån ramte danskerne. I takt med teknologiens udvikling fik flere og flere en mobiltelefon eller en smart phone, som også fik flere og flere og smartere anvendelsesmuligheder.

I begyndelsen kunne man søge et sms lån ved at sende en sms til låneudbyderne. De ønskede at tilbyde kunderne hurtige og nemme sms lån. I starten var det især den yngre del af befolkningen, der søgte sms lån. Det kan man sige, var en helt naturlig start på disse lån. Det var jo især de unge, der benyttede mobiltelefonens nye funktioner. Det var også de unge, der turde tage sms lån, mens den ældre del af befolkningen stadigt gik i banken.

Dengang var internettet ikke udviklet på samme måde som i dag.  Hele låneprocessen foregik via sms. Det er ikke muligt i dag. Du kan stadigvæk få sms lån, men nu skal du søge online. Du kan selvfølgeligt godt bruge din smart phone til at søge et lån, men du skal være online. I dagens Danmark kan du være på nettet eller online overalt. De fleste har mobildata i deres abonnement, hvilket betyder, at de er online næsten hele tiden.

Hvis du ikke har det i dit abonnement, har du mulighed for at komme på nettet alligevel. Der er WiFi i de fleste busser og toge. Du kan også få online forbindelse på de fleste caféer, mødesteder og offentlige bygninger.

Når du stadigvæk kan få et sms lån i dag, så skyldes det, at låneudbyderne har beholdt navnet, fordi det er et lån, som de fleste kender til. Man kan sige, at det har en signalværdi. Det er normalt en mindre lån, som du hurtigt kan få udbetalt. Ofte den samme dag.

Sms lån trods RKI

Sms lån trods RKI er ikke muligt hos nogen af vore låneudbydere.  Når man søger lån trods RKI, er det fordi man er blevet registreret som dårlig betaler. Du risikerer at blive registreret som dårlig betaler, hvis du har stiftet gæld til et firma eller en kommune, og du ikke overholder lånebetingelserne og betaler din gæld tilbage.

De to største registre i Danmark over dårlige betalere er RKI Registret og Debitor Registret. Her kan kommuner og firmaer være medlemmer mod betaling. Dette medlemsskab giver dem adgang til registrene, så de kan vurdere, om de vil give en potentiel kunde kredit. Hvis kunden er registreret som dårlig betaler, er det ikke sandsynligt, at man vil tilbyde kredit. Alle banker og låneudbydere har adgang til registrene.

Medlemsskab af registrene betyder også, at du har mulighed for at indberette privatpersoner eller firmaer. Kreditorerne skal sende mindst tre rykkerbreve til dig, før de kan indberette dig som dårlig betaler. I det sidste rykkerbrev skal de gøre dig opmærksom på, at du bliver indberettet som dårlig betaler, med mindre du betaler din gæld hurtigst muligt. Hvis du ikke kan acceptere denne indberetning, kan du gøre opsigelser, hvilket vil betyde, at der sker en udsættelse af registreringen.

Hvis du ikke reagerer, vil du være registreret i fem år. Det vil betyde, at du kan få vanskeligheder med at låne penge, ja stifte gæld i det hele taget. Det er fornuftigt at undgå denne registrering eller arbejde for at få den slettet. Det kan du læse mere om her.

Vi opfordrer dig til at kontakte din kreditor for at få en aftale om, at få din gæld væk. Sms lån trods RKI er måske ikke den rette vej ud af problemerne. Det øger bare din gæld.

Smslån

Smslån eller kviklån er de mest kendte og benyttede online lån. Det er ofte mindre beløb, som man skal låne i kort tid. Du bestemme helt selv, hvad du vil bruge et sms lån til. Det blander online låneudbydere ikke i. De er kun interesseret i at skaffe dig et hurtigt sms lån.

Når du har bestemt dig for et smslån, så finder du låneudbyderen her på hjemmesiden. Du vælger selv den låneudbyder, du ønsker at benytte. Når du har valgt låneudbyderen, bliver du stillet videre til låneudbyderens hjemmeside. Her foregår selve låneansøgningen.

Du starter ofte med at vælge det beløb du ønsker at få med dit smslån. Derefter er der forskellige oplysninger, som låneudbyderen ønsker. Når du har udfyldt låneansøgningen, sender du den til låneudbyderen ved at benytte NemID.

Du modtager et hurtigt svar. Ofte med det samme. Når du søger et sms lån med NemID, kan låneudbyderen hurtigt give dig en kreditvurdering, og du får derfor hurtigt dit lånetilbud. Når du bruger NemID kan låneudbyderne hurtigt identificere dig. Via NemID får låneudbyderens også at vide, om du er registreret i RKI. Hvis du ønsker at acceptere lånetilbuddet, skal du godkende det, igen ved hjælp af dit NemID. Pengene er hurtigt på vej til din bankkonto.

Hvis du søger mindre lån vil det som sagt ofte være kviklån eller sms lån, du søger. Hvis du ønsker at låne større beløb, vil du sandsynligvis blive tilbudt et forbrugslån. Du kan få et forbrugslån uden sikkerhed. Det gælder for alle online lån, at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed.

Gratis sms lån

Gratis sms lån vil du kunne søge hos fire af vore låneudbydere. Gratis sms lån er naturligvis et efterspurgt lån. Hvis du søger et sms lån, vil det altså være muligt at få et gratis lån. Lån penge gratis første gang du låner hos de fire låneudbydere. Du kan kun få ét gratis sms lån, altså første gang du låner.

Du kan altså optage et gratis sms lån fire gange. Når man tilbyder gratis lån, så er det sandsynligvis et forsøg på, at tiltrække nye kunder. Man håber så, at kunderne vil søge næste lån, som altså ikke vil være gratis, hos samme låneudbyder.

Et gratis sms lån er helt gratis. Her skal der hverken betales renter eller gebyrer. Man betaler det samme beløb tilbage, som man lånte. For nogle år siden kunne man få et lån 4000 som det højeste. Man betalte så 4000 kroner tilbage, når lånet løb ud.

Der er én betingelse, udover at man kun kan få et gratis lån. Det er lånets løbetid. Du kan kun få et gratis sms lån med en løbetid på 30 dage. Det kan være det største problem for kunderne. Kan man betale det lånte beløb tilbage så hurtigt? Det vil der være nogen, der kan få problemer med. Et gratis sms lån kan hurtigt blive til et dyrt sms lån, hvis man ikke betaler tilbage til tiden. Hvis man bare lader stå til, så der både bliver lagt rykkergebyrer og strafrenter på det billige sms lån.

Risikoen for at lånerne ikke vil være i stand til at betale et gratis sms lån tilbage, er blevet større. Nu kan man faktisk låne 15000 kroner, men stadigvæk kun i 30 dage. Lånene tilbydes dog nu som en gratis kredit i 30 dage i stedet for et gratis sms lån. Hvis man ikke betaler kreditten ud efter 30 dage, så fortsætter kreditten bare. Du skal dog betale omkostninger for   at forlænge kreditten.

 

 

Proudly powered by WordPress